/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
LAKVERZEGELING

De gepatenteerde harde hoogglansbescherming van Master-Care biedt 
de ideale bescherming voor de auto. Het beschermt oa. tegen strooizout,
boomsappen, atmosferische vervuiling (zoals zure regen en verkeersvuil),
insectenresten en verkleuring door UV straling. Het beschermt zelfs tegen
vogeluitwerpselen zolang deze binnen 24 uur worden verwijderd.


De voordelen van MC-Platinum;

- Zes jaar garantie op lak en kleur
- 2- componenten lakbeschermer dus daardoor duurzamer
- Produkt op harsbasis, dus betere kwaliteit dan op waterbasis 
- Toegestaan voor wasstraat
 

Behandeling van uw auto ouder dan 2 maanden

MC-Platinum geeft 3 jaar garantie op glans en kleur van de lak van auto's ouder dan 2 maanden. Let wel; Uitsluitend als dit door een erkende poetser wordt opgebracht. Dit geldt omdat de lak eerst gepolitoerd moet worden om de kleur weer terug te halen en de kleine krassen te verwijderen.

Is uw lak al door de fabrikant gegarandeerd? 

Wanneer uw auto wordt afgeleverd krijgt u alleen garantie van de autofabrikant op roestvorming van binnenuit en het onthechten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf blijven uw verantwoordelijkheid. Dit staat ook vermeld in uw instructieboekje en garantievoorwaarden van de auto.
Eenmaal behandeld met MC-Platinum zal uw auto een unieke bescherming hebben. Het enige wat u moet doen is uw lak onderhouden met MC-Platinum After-Care.


MC-Platinum 2 reageert met de al aangebrachte MC-Platinum 1. Deze hecht zich in de porĂ¯en en vormt een ondoordringbare beschermlaag op de lak. De lak wordt extra glad en vuilafstotend.